Kryssning 24/06-25/06

Det blev ändrade planer, gick inte på kryssning den 18 juni utan det blev igår den 24 istället, började med att förrigår så sov jag över hos kusinen Vanessa vi kollade på film o chillade. Sen nästa dag alltså igår, så vaknade vi 11 och fixade oss vi tog tåget runt 4, och sen fick vi hyttkortet osv. Det första vi gjorde var att vi gick in i vår hytt och fixade oss och sen gick vi ut på däck, och vi hade skitkul och sen vid 1 så drog vi på fest och där släppte vi loss asså! Killarna var fulla, o så vidare, men kul var det endå! ;) Och det hände skit många roliga grejer oxå! :D Sociala folks, gubbar som var onykter, och mkt mer! men roligt var det iaf! men efter festen så var det klockan 4 och vi gick runt , och sen vid 6 på morgonen så drog jag och vanessa , vi tog en liten promenad i en halvtimme ungefär. Det var faktiskt många personer som var vakna, men såklart åt dom lite bakiskäk. Här kmr bilder!;)
(OPS: Jag har klippt ut min kusin på bilderna, för jag måste veta om det är OK att jag visar bild på henne, och om hon vill att jag ska visa liksom)
När man kmr in, så tar dom bilder på alla! Och så här såg jag ut på bilden. Sockersöt.


snacka om att man var trött! ;) det var innan festen!


mina fötter var döda efteråt , efter det här...

Hytten!! :D


Båten som vi åkte på, tog bild på den efter att vi hade gått av.

Daim-påse, gottigott!

Bubblizz, sura goda flaskor som jag älskar!

Ett brunt läppglans

Kryssning imorgon 18/06-11!

hej, har inte skrivit på as länge typ. men har inte gjort så mkt, hade skolavslutning i tisdags. var me kristian, haha! :) ska på kryssning imorgon den 18 juni, vill ladda ner nya låtar till mobilen men det funkar inte.. aja, imorgon åker jag o möter kussen vid vyg, sen drar vi till tcentralen o tar båten till finland ;) ska bli såååå mysigt! vi ska bo i en egen hytt! PERFECT ♥ , tar me mig kameran oxå! ;)
En bild från festen jag var på den 3 juni:)
jag är hon med gul kofta, där sitter jag me en ny kompis som heter vanessa , och sen är det marre, yuko och wael.


2011 / 11 juni ' ♥

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/202964_1620661483_8103117_n.jpg


Open my eyes, it was only just a dream.

Idag träffades jag o selma vid rulltrappan, sen promenerade vi till sjön och vi pratade om exakt allting. sen efter det vi gick till a-parken för att se ifall det var några roliga där men det var det inte. Inga som vi kände, bah att vi mötte precis angelika och några 3 andra :-) 1 kille och 2 tjejer var det iaf. Sen drog vi till gården och tog några bilder, o så vid 10 drog Selma hem o jag med. Nu ska jag försöka sova för det är värsta festen här vart jag bor, folk som skriker & musik på högsta volym ! Jobbigt värre.

Ikväll ska man ut..

Jag ska träffa Selma vi ska till donken o köpa glass och sen typ cola elr något, sen drar vi till albysjön o solar där en stund, sen efter det så kanske vi spelar basket ! Ska bli grymt. ♥10 juni.

Låt från begravningen..

en bild på mig, 10 juni 2011.'


9 juni...

var i skolan började 8.30 som vanligt sen mötte jag pao vid alfa laval och sen drog vi till skolan o fick plåster och sen gick vi till harbro för vi skulle ha kunskapsjoggen, men pao hade på sig klackar och mina skor var för små så istället för att jogga/gå i 6 km så fick vi bah gå 1 km. det tog typ 1 timme, men sen efter joggningen så gick vi till skolan och åt sen hade vi engelskdiagnos det gick bra antar jag. men det var lite förvirrande med hörförståelsen, man hängde inte med. sen kom jag hem o åt , sen sov jag i nåra timmar sen mobilen ringde o de va pao för att jag skulle få tillbaks min tröja o hon skulle få sin som jag hade lånat förra veckan. men aja, idag (10 juni) min bror fyller år , grattis till dig <3 och sen vid 11.30-14.30 ska jag vara på begravning så jag skippar skolan!

festen 3 juni

Igår var det fest hos carro, där var det 3 tjejer först vanessa, kamila och emira. jag o vanessa klickade direkt, vi började snacka och jag var med henne resten av kvällen. sen senare på kvällen vid 6-7 och 8 tiden, så var det fullt. Sen några hämtade sprit, och alla dansade så att hela lägenheten skakade haha. sen när carro slängde ut alla, så hjälpte jag till att städa, trösta carro, diska, och några killar o tjejer hjälpte till att städa också. sen på kvällen hade vi en liten hemma fest med dom ''lugna personerna'' haha! så ah, det var kul men sen blev det kaos. Men äääändå var det en bra fest haha! (; ♥

minne till festen

idag ska jag på babyshower !


RSS 2.0